top of page

Her kan du lese hele artikkelen fra Budstikka 

EN MOBILFRI DAG Jeg utfordrer herved alle foreldre om å ta en hel dag uten mobiltelefonen i nærheten


Hvorfor i all verden skal du gjøre det?

Min tanke er å være et godt forbilde for barn og unge.

ofte hører jeg om foreldre som er både lei og frustrerte over mobilbruk/spilling hos barna. Og barna sier til meg at foreldrene er like mye på mobil selv.

Og barna er så lei av mas om mobil-

Så derfor utfordrer jeg dere foreldre til å finne en dag i ferien som passer og la mobilen ligge langt borte. Dagen etter kan du dele hvordan det var - sikkert både bra og tøft. Du kunne jo ikke engang ta fine bilder! Så kan du la utfordringen gå til neste generasjon.

Ta utfordringen! LYKE TIL

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page