top of page

Her kan du lese hele artikkelen fra Budstikka 

EN MOBILFRI DAG Jeg utfordrer herved alle foreldre om å ta en hel dag uten mobiltelefonen i nærheten


Hvorfor i all verden skal du gjøre det?

Min tanke er å være et godt forbilde for barn og unge.

ofte hører jeg om foreldre som er både lei og frustrerte over mobilbruk/spilling hos barna. Og barna sier til meg at foreldrene er like mye på mobil selv.

Og barna er så lei av mas om mobil-

Så derfor utfordrer jeg dere foreldre til å finne en dag i ferien som passer og la mobilen ligge langt borte. Dagen etter kan du dele hvordan det var - sikkert både bra og tøft. Du kunne jo ikke engang ta fine bilder! Så kan du la utfordringen gå til neste generasjon.

Ta utfordringen! LYKE TIL

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page